06 420 70 178 info@kraamzorglavita.nl

Grote avonturen beginnen klein

Bianca, 34 jaar oud. Getrouwd en moeder van 4 kinderen.

Waarom ben ik kraamverzorgende

Tijdens mijn eigen kraamweken vond ik het fijn dat de kraamverzorgende er was. Het was een fijne ervaring om ondersteund te worden tijdens deze bijzondere periode. Toen ik de kans kreeg om een snuffelstage te lopen bij mijn schoonmoeder, groeide mijn passie voor het vak steeds meer.

Het was zo bijzonder om een bevalling van dichtbij mee te maken en daarna de zorg van de kraamperiode van dichtbij mee te mogen kijken. Deze ervaring heeft mij geïnspireerd en gemotiveerd om zelf de opleiding tot kraamverzorgende te gaan volgen.

De nieuwe uitdaging aangaan

Dus de schoolbanken in

Tijdens en na mijn opleiding heb ik voor vele gezinnen mogen zorgen. Kraamverzorgende zijn doe je met je hart. Ik voel me dankbaar en trots dat ik ouders mag ondersteunen in hun eerste kwetsbare week, waarin er zoveel op hen afkomt.

Als kraamverzorgende heb ik geleerd om flexibel te zijn en me aan te passen aan de behoeften van elk individueel gezin. Geen kraamweek is hetzelfde. Elke ervaring is uniek en vereist een persoonlijke benadering.

Met liefde en zorg handelen

Ik ben trots op wat ik mag doen

Een kraamverzorgende biedt ondersteuning aan gezinnen in de periode tijdens en na de bevalling. Hierbij kunnen zowel moeders als vaders, en eventuele andere gezinsleden, ondersteuning nodig hebben. Het doel is om ouders te helpen het leren verzorgen van de pasgeboren baby en het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving voor het hele gezin.

Het mooie aan dit vak is dat je echt een verschil kunt maken in het leven van jonge ouders. Je staat hen bij tijdens een intense en vaak emotionele periode waarin ze veel nieuwe dingen leren en ervaren.

Mijn passie voor kraamverzorgende is ontstaan door mijn eigen positieve ervaring tijdens mijn kraamweken en door de mogelijkheid om mee te kijken tijdens een bevalling en kraamperiode als snuffelstagiaire. Ik voel me bevoorrecht dat ik nu zelf als professionele kraamverzorgende ouders mag ondersteunen in deze belangrijke fase van hun leven.

Vrijblijvend en eenvoudig

Afspraak maken

Ben je in blijde verwachting en wil je graag goed ondersteund worden bij het kleine nieuwe leven wat verwacht wordt?

Neem vrijblijvend contact met mij op of meldt je aan door op onderstaande knop te klikken.

Ik zie er naar uit je te spreken.